Ne demek?

Wiki Article

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha mürtefi evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden hariçarı yakınlarında davranış kavil konusu olduğu dâhilin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lakırtı konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın kapımızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

çoğu kez yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ait strüktürnın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en koca avantajı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir yangın kapısı malzemedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabil olur.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da nokta hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page